Kamvast
Image default
Aanbiedingen

Wat je moet weten voor je een hoogslapertrap koopt

Onze hoogslapertrap is een handig trapje voor het bed. Samen met de bevestigingsrail en een set haken set je hem eenvoudig vast. Na gebruik berg je hem snel op.

De maten van een hoogslapertrap

Een hoogslaper varieert van 120 cm tot wel 180 cm. Om de hoogte te overbruggen is een trap dus wel handig. Je wilt er daarbij verzekert van zijn dat de hoogte veilig overbrugt gaat worden. Omdat kinderen de neiging hebben gehaast en impulsief te zijn, wil je zeker zijn van je materialen. De hoogslapertrap is hiervoor ideaal. 

De trap is 40 cm breed. De treden zijn 8,2 cm breed. Dat zorgt voor een stevig en comfortabel sta-vlak. De steilen van de trap (dat zijn de twee verticale laten aan de zijkant van de trap) zijn 7 cm breed. Dat betekent dat je er goed houvast aan hebt. Een hoogslapertrap wordt standaard geleverd vanaf een lengte van 205 cm. Hierbij moet je rekening houden met de uitslag. Een trap staat aan de onderkant van het bed af. Waneer je een hoogslaper hebt die 125 cm hoog is dan heb je een trap nodig van 6 treden. Deze trap is daadwerkelijk 205 centimeter lang. Maar door de uitslag aan de onderkant (in dit geval 53 centimeter) komt de trap 125 cm hoog.

Extra veiligheid

Bij deze hoogslapertrap bestel je eenvoudig een bevestigingsrail en een set haken mee. De rail maak je vast aan het bed. De haken aan de trap. Zo haak je de trap eenvoudig vast aan het bed. Hierdoor kan hij nooit onderuitglijden. Dat is wel zo veilig natuurlijk. Wanneer je de trap niet nodig hebt, haak je hem eenvoudig los en set je hem aan de kant.

Maatwerk

Uiteraard is maatwerk mogelijk bij deze losse trap voor hoogslaper. Wanneer je net een andere maat hebt of je hebt zelf een hoogslaper gemaakt. Op dat moment is het handig dat je de juiste traphoogte hebt. Neem daarvoor even contact met ons op. We passen de trap graag voor je aan. Dat kan zowel in de hoogte als in de breedte zijn.

Koop je hoogslaper bij van Eldik Ladders

We hebben een groot assortiment aan hoogslapertrappen op voorraad. Van Eldik Ladders heeft naast een eigen werkplaats een groot opslagmagazijn waardoor we je altijd snel kunnen helpen. Wanneer je advies wilt over welke trap het beste bij jouw hoogslaper past, kom dan gerust langs in Ochten. We helpen je graag.

https://www.vaneldikladders.nl/