Kamvast
Image default
Bedrijven

Wat zijn Goede werkjassen voor mijn werknemers?

Als ondernemer wilt u dat uw werknemers (en uzelf) veilig en comfortabel op de werkvloer staan. Wordt er regelmatig buiten gewerkt, dan is een goede werkjas een slimme investering. Maar wat zijn goede werkjassen? Daar gaan we u snel antwoord op geven! Lees gauw verder en ontdek wat de beste werkjas is voor uw bedrijf.

Waar voldoet een goede werkjas aan?

Ten eerste is het nodig dat de werkjas beschermt tegen weersomstandigheden, zoals regen, sneeuw, zon en wind. In de winter hoort een jas de warmte vast te houden en in de zomer hoort de jas warmte af te stoten.

Ten tweede heeft de jas een comfortabele en goede pasvorm. De werkjas mag niet in de weg hangen, maar ook niet te strak zitten. Zorg ervoor dat u jassen kiest in de juiste maat.

Let ook op de praktische zaken, zoals de sluiting. Is dit een rits of zijn het knopen? Zijn er genoeg opbergmogelijkheden? Houd hierbij de werkzaamheden die bij het beroep horen in gedachten. Wordt er gewerkt met gevaarlijke stoffen of wordt er in het donker gewerkt? Denk dan ook aan extra veiligheidsmaatregelen zoals beschermende en reflecterende stof.

Dan de uitstraling van de werkjas. Kies een jas in de kleuren van uw huisstijl. Dit zorgt voor de herkenbaarheid en professionaliteit van uw onderneming. Heeft u bijvoorbeeld veel blauwtinten in uw logo, kies dan een werkjas in dezelfde blauwe kleur of kies juist contrasterende kleuren zodat het logo eruit springt. Laat bijvoorbeeld een oranje softshell jas bedrukken met uw blauwe logo.

Werkjassen bedrukken of borduren

Door uw werkjassen te laten bedrukken of borduren zorgt u voor een professionele uitstraling. Uw werknemers zijn direct herkenbaar voor uw klanten. Logo’s en andere elementen van uw huisstijl is op iedere stof te bedrukken of te borduren. Zo kunt u bijvoorbeeld een softshell jas bedrukken of zelfs op accessoires, zoals een muts, laten borduren.

Werkjassen wassen

U wilt natuurlijk dat uw investering zo lang mogelijk meegaat. Daarom is het belangrijk om de werkjas volgens de aangegeven instructies op het waslabel te wassen. Op die manier blijven de kleuren het langst mooi. U kiest zelf als werkgever ervoor hoe en waar de jassen gewassen worden. Dit kan door de werknemers thuis worden gedaan of u laat het uit handen nemen door een professionele wasserij.

Conclusie

Het vinden van een goede werkjas voor uw werknemers kan lastig zijn, maar hopelijk hebben onze tips u een stapje in de goede richting gebracht. Binnenkort staan uw werknemers er lekker warm bij in een professionele werkjas met uw bedrijfslogo en bedrijfslogo. Ze gaan u zeker dankbaar zijn! Bedankt voor het lezen en succes met uw zoektocht.