Kamvast
Image default
Zorg

Een zorgverzekering voor inwoners van Overijssel en Gelderland

Vraagt u zich weleens af of uw zorgverzekering wel echt aansluit op uw zorgbehoeften? Vaak kiest u een zorgverzekering, die u vervolgens elk jaar weer verlengt zonder erbij na te denken of dit nog wel de juiste zorgverzekering voor u is. Veranderingen in uw eigen situatie en in de zorg, kunnen ervoor zorgen dat uw huidige zorgverzekering niet meer voldoet. Daarbij wordt elk jaar de inhoud van de basisverzekering aangepast door de overheid. Het is daarom belangrijk om tegen het einde van het jaar uzelf de vraag te stellen: Welke zorgverzekering past bij mij?

Basiszorgverzekering Salland

Als u in Overijssel of in Gelderland woont, dan kunt u kiezen voor een zorgverzekering van Salland. Met een basiszorgverzekering van Salland kunt u rekenen op zorg van de beste kwaliteit in uw regio. Bij Salland vinden we het belangrijk om dicht bij onze klanten te staan, maar ook dicht bij de zorgaanbieders. Wij gaan met hen in overleg over de kosten en de kwaliteit van de zorg. Op die manier weten we altijd hoe het gesteld is met de zorg en ook waar u de beste zorg kunt ontvangen. Ons ZorgAdvies team helpt u om de geschikte zorgaanbieder in uw buurt te vinden, met de kortste wachtlijst.

Aanvullend verzekeren

Met een basisverzekering van Salland bent u verzekerd voor de meest noodzakelijke medische zorg. Dit is echter niet voor iedereen voldoende. Als u gebruik wilt kunnen maken van bijvoorbeeld oefentherapie, sportmedisch onderzoek of acupunctuurbehandelingen, dan heeft u hiervoor een aanvullende verzekering nodig. Salland biedt vijf aanvullende verzekeringen, zodat u degene kunt kiezen die de gewenste behandelingen dekt. Om een vergoeding te kunnen ontvangen voor tandartskosten, kunt u een losse tandartsverzekering afsluiten. Als u contact met ons opneemt, kijken we graag welke verzekering het beste is voor uw situatie.

 

https://www.salland.nl