Kamvast
Bedrijven

Dakdekker Oegstgeest

Op zoek naar een dakdekker Oegstgeest?

Wanneer u op zoek bent naar een vakkundige, gecertificeerde dakdekker in de omgeving van Oegstgeest, dan bent u bij R.A. Daktechniek aan het juiste adres. Het dakdekkersbedrijf heeft al meer dan 20 jaar ervaring in het realiseren van vakkundige en unieke daken, dakgoten, afvoeren en dakkapellen. Is uw dak toe aan een nieuwe laag dakpannen? Het dakdekkersbedrijf biedt verschillende diensten aan om uw dak weer in perfecte staat te krijgen. Woont u niet in Oegstgeest? Geen zorgen, R.A. Daktechniek werkt in de gehele regio Zuid-Holland. Dus woont u bijvoorbeeld in Den Haag, Leiden of Zoetermeer, dan staan wij natuurlijk ook voor u klaar!

Kies voor dakdekker Oegstgeest

R.A. Daktechniek heeft als professionele dakdekker in Oegstgeest een groeiend klantenbestand. Door de vele tevreden klanten die hun positieve ervaringen delen weten steeds meer nieuwe klanten ons te vinden. Niet alleen voor nieuwe daken, maar ook voor onderhoud en renovatie staat R.A. Daktechniek voor u klaar. Zij zijn lid van de stichting Dakmeester en mag zich daarom ‘Dakmeester’ noemen. Het bedrijf is eveneens in het bezit van de KOMO certificaten ‘KOMO-procescertificaat BRL 1513 Dakdekken Hellende daken’ en ‘PBL 0179 Betonpalen’, waardoor u verzekerd bent van het hoogste kwaliteitsniveau. Of het nu gaat om bitumineuze dakbedekking voor platte daken, isolatie, een duurzame EPDM dakbedekking, nieuwe dakpannen (keramisch of beton), een zinke dakrandafwerking, grondige dakgootreiniging of een professionele dakinspectie bij aankoop van een nieuwe woning, R.A. Daktechniek heeft alle kennis in huis om u van een veilig en uniek dak te voorzien.

Wat biedt R.A. Daktechniek uw dakdekker in Oegstgeest:

  • Razendsnelle service;
  • Vrijblijvende offerte;
  • Geen voorrijkosten bij reparatie;
  • Altijd de beste prijs;
  • Standaard 10 jaar garantie;
  • Alleen materialen met een KOMO keurmerk;
  • Gecertificeerde dakmeester.

Contact opnemen met dakdekker Oegstgeest

Wilt u, net als vele andere in uw regio, verzekerd zijn van een veilig en uniek dak, neem dan contact op met R.A. Daktechniek.

http://www.radaktechniek.nl/