Kamvast
Image default
Vakantie

De leukste vakantiehuizen in de Ardennen

De beste vakantiehuis in de Ardennen vind je bij Luxe vakantiehuis Ardennen. Wij als organisatie hebben alles voor je op een rijtje gezet op onze site. Zo bieden wij de mooiste vrijstaande huizen aan, die je kunt huren. Maar ook luxe huisjes op een van de vele vakantieparken. De vakantiehuizen in de ardennen staan bekend om hun wellness, met jacuzzi’s en sauna’s. Daarnaast zijn er ook veel mooie buiten en binnenzwembaden. Onze organisatie geeft u ook graag advies voor de leukste uitjes in de Ardennen. En zijn wij graag uw gids tijdens u verblijf in de Ardennen.

Waarom de Ardennen?

De Ardennen is een groot gebergte in België en Noord-  Luxemburg. Het is een mooi gebergte om te gaan wandelen. In de winter kun je er ook gaan skiën, het is een van de populairste bestemmingen voor een wintersport. Daarnaast heb je er talloze ballontochten waarmee je een rondje maakt over het gebergte, en kun je er ook gaan klimmen. Er zijn veel vakantieparken en luxe vakantiehuizen. Het gebergte is al jaren een bron van inkomsten voor België, door de vele toeristen die er jaarlijks op vakantie gaan. Ook veel scholieren komen jaarlijks naar de Ardennen voor een studiereis. Daarnaast zit dichtbij landen als luxemburg  zo  kun je ook nog meerdere landen bezoeken tijdens je vakantie.

De luxe van een huis in  de Ardennen 

In de Ardennen heb je veel vakantieparken en luxe villa’s, die je kunt boeken. De huizen die wij aanbieden zijn allemaal voorzien van een badkamer en minstens 2 slaapkamers. De luxe villa’s op onze site, hebben allemaal een eigen wellness, met sauna en jacuzzi. In sommige gevallen zelfs nog een buiten zwembad. Daarnaast zijn ze voorzien van een balkon en heeft elke villa het beste uitzicht. Mocht je nou met een grote groep gaan, dan hebben wij daar ook woonboerderij en landhuizen voor die je kunt huren. Deze zijn allemaal voorzien van een zwembad en heb vaak een kelder met pooltafels. De zijn 6 tot 8 slaapkamers in deze huizen.