Kamvast
Image default
Vakantie

Wat neem je mee op een glamping weekendje weg met de kinderen

Een weekendje weg met de kinderen? Dan is glamping de perfecte keuze. Kinderen willen avontuur, op ontdekking. Zij willen kamperen, want kamperen is spannend. De ouders willen op vakantie vooral rust. Ontspannen, luxe.

Tot een paar jaar terug gingen die twee wensen niet samen. Maar toen kwam glamping, oftewel luxe kamperen. Glamping doet niet aan compromissen. Glamping geeft iedereen wat ze willen. Avontuur voor de kinderen en comfort voor de ouders.

De glampings op www.glampings.nl bieden je een volledig ingerichte accommodatie. Geheel ingericht, met keukentje, bedden en meubilair. Een tent of haringen hoef je dus niet mee te nemen. Een luchtbed ook niet. Maar wat moet je dan wél meenemen?

Wat is bij je glamping inbegrepen?

Check eerst wat er bij je boeking is inbegrepen. Beddengoed en handdoeken zijn soms wel aanwezig, soms moet je ze zelf mee nemen. Zijn er spelletjes aanwezig, of moet je deze zelf meenemen? Kijk bij de boekingsinformatie om te kijken wat aanwezig is, zodat je dáár niet meer over hoeft na te denken.

Eten en drinken

Op de glamping heb je een eigen keuken ter beschikking. Denk vooraf over wat je wilt gaan eten, zodat je alles wat je nodig hebt kunt meenemen. Check wel even of je glamping een koelkast met of zonder vriezer heeft.

Kleding voor de glamping

Wat betreft kleding pak je hetzelfde in als altijd. Zorg voor genoeg reservekleren voor de kinderen, want de kans is groot dat ze vies thuiskomen. Je bent veel buiten, zorg dus voor voldoende kleding die tegen een stootje kan.

Entertainment

Spelletjes, boeken, een badmintonset of een jeu-de-boule setje. Vergeet niet om genoeg mee te nemen zodat de kinderen zichzelf tussen de uitstapjes door kunnen vermaken. Vergeet ook dat boek niet dat je al zolang wilt lezen.

Tech

Een weekendje weg is de perfecte kans om even onbereikbaar te zijn. Toch wil je misschien wat apparatuur meenemen. Bijvoorbeeld je GoPro of camera. Vergeet ook de oplader voor je toestellen niet!

En verder…

Neem alle normale dingen mee die je op elke vakantie meeneemt. Tandenborstel en tandpasta, shampoo, etc. En vergeet vooral je geneesmiddelen niet.