Kamvast
Image default
Mode en Kleding

Een bh voor optimale ondersteuning

Een bh voor optimale ondersteuning

Voor iedere vrouw is het belangrijk dat zij haar borsten goed ondersteunt. Dit kan op verschillende manieren gebeuren en ook voor verschillende gelegenheden. Eén van die manieren is door het dragen van een sport bh voor tijdens het sporten, maar ook een normale bh voor de dagelijkse gang van zaken is belangrijk om het geheel goede ondersteuning te bieden. Omdat we nog steeds vaak zien dat vrouwen niet de juiste bh kiezen, hebben we een aantal tips voor je die het een stuk gemakkelijker maken om je uiteindelijke keuze te kunnen maken. Doe hier dus je voordeel mee!

Een goede bh voor tijdens het sporten

Niet alleen is een bh belangrijk om te dragen gedurende de dagelijkse bezigheden. Ook is het tijdens het sporten voor een vrouw belangrijk dit te doen. De voornaamste reden hiervoor is namelijk dat je borsten gedurende een sportsessie het nodige krijgen te verduren, wat ervoor kan zorgen dat het je sportprestaties niet alleen beïnvloed, maar ook kan leiden tot fysieke ongemakken. Eén van die ongemakken is klachten in je rug, nek of schouders. Blijf je langer doorgaan met het sporten in een anita bh in plaats van een goede sport bh, dan kan dit zelfs zorgen voor beschadiging aan je borstweefsel, met zelfs hangborsten tot gevolg.

Push up bh

Kies je voor een goede ondersteuning, dan is een freya push up bh hiervoor de perfecte manier om dit te doen. Waar er nog wel eens wordt gedacht dat het dragen van een push up bh enkel en alleen is bedoeld voor het liften van de borsten, is dit dus absoluut niet het geval. Zo kun je namelijk doordat je borsten worden gelift extra ondersteuning bieden, waardoor het vooral voor vrouwen en dames en een wat grotere cupmaat ontzettend fijn is om een bh met push up te dragen. Je zult al snel merken, dat wanneer je eenmaal een push up bh hebt gedragen, je niet snel meer anders wilt.

BH voor grote maten

Helaas kunnen vrouwen met een bovengemiddelde cupmaat niet terecht in een normale lingeriezaak. De maten lopen hier namelijk niet verder dan cupmaat D en bij hoge uitzondering cupmaat E. Mede hierdoor is het dus noodzakelijk te kijken bij een speciaalzaak voor grote maten. Doe dit dus ook absoluut, want het grote verschil zit hem in het stukje extra ondersteuning welke deze bh’s te bieden hebben. De stof is vaak net iets dikker eveneens als de bandjes. Zo kan het gewicht een stuk beter worden verdeeld en hoef je je geen zorgen te maken over eventuele klachten aan je rug, nek of schouders.