Kamvast
Image default
Mode en Kleding

Waarom Michael Kors zo populair is

Heb je een vrouw gevonden die haar hand op haar borst kan leggen en duidelijk kan zeggen dat ze niet een beetje geobsedeerd is door handtassen? Sommige vrouwen zijn tevreden met koopjesjagen en scouten naar behoorlijk geprijsde tassen, maar een toenemend aantal vrouwen put alleen voldoening uit luxe handtassen van een topontwerper als Michael Kors.

Soms moeten we ons afvragen wat het precies is aan handtassen dat de obsessie van vrouwen masseert. Vrouwen van vroeger en van nu beschouwen accessoires als een cruciaal onderdeel van hun hele stijl en verschijning, dus zoeken ze altijd naar complimenteuze voorwerpen die hun imago opkrikken.

Het bezit van een Michael Kors handtas geeft je outfits een stoot van Amerikaanse chic, de stijlen van de ontwerpers zijn trendy en verrukkelijk. Bij elke Michael Kors handtas moet je zo’n fortuin uitgeven dat de betaalbaarheid om een nieuwe Michael Kors handtas te kunnen kopen de populariteit van de merken tweedehands handtassen heeft doen toenemen.

Waarom zijn Michael Kors handtassen een populaire keuze bij vrouwen die echt van kwaliteit houden? Dat is te herleiden tot vele redenen. Veel hedendaagse ontwerpers in de modewereld namen de zaak over als opvolger of erfden het merk om de erfenis in stand te houden. Het geval van Michael kors is een tikje anders, de in New York geboren voormalige project runway jurylid studeerde mode voor hij zijn eerste collectie lanceerde. Hij heeft over de hele wereld zoveel bekendheid verworven dat Michelle Obama zijn jurk droeg voor haar eerste portret als First lady van de Verenigde Staten.

Al vanaf zijn jeugd was Michael Kors een fervent volger van het modenieuws en hij hield van winkelen, dus hij begrijpt de behoefte om mooie dingen te bezitten en daarom zijn vrouwen dol op zijn producten.