Kamvast
Image default
Vervoer en transport

Frigo Group vervoert uw versproducten veilig, verantwoord en snel van A naar B

IJs, brood, vlees, loempia’s, vis, taarten en nog veel meer levensmiddelen vervoeren de chauffeurs van Frigo Group Logistics dagelijks. Dit diepvriestransport voldoet aan strenge Europese en Nederlandse regelgeving.

Frigo Group beperkt zich niet tot diepvries transport Nederland. Er wordt binnen heel Europa gereden met de Frigo Group vrachtwagens. Denkt u in eerste instantie aan de Benelux. Aanvullend noemen we Duitsland, Frankrijk, Hongarije, Italië, Spanje en Zwitserland. In de transportwereld wordt onderscheid gemaakt tussen FTL en LTL ladingen. We lichten e.e.a. toe. FTL staat voor full truck load. LTL is de afkorting van less than truck load. Frigo biedt beide opties aan, afhankelijk van de partijgrootte, het budget en de maximale vervoertijd van de lading. FTL is sneller en dus geschikt voor high consumer demand vrachten. Relatief kleine ladingen kunnen vaak samen vervoerd worden. We hebben het dan over groupage diepvries- / koeltransport. Deze flexibiliteit zorgt ervoor dat alle klanten – groot, middelgroot én klein – kunnen aankloppen bij Frigo Group. 

Het warehouse in Geldermalsen en het vrieshuis in Nieuw-Vennep zijn de logistieke centra van Frigo Group. De chauffeurs hebben de juiste diploma’s op zak. Het wagenpark is duurzaam, innovatief en modern. Frigo Group onderscheidt zich van andere firma’s in hetzelfde werkveld door 100% allround te zijn. We zetten de werkzaamheden voor u op een rij:

  • in- en uitslag;
  • orderpicking;
  • groupage;
  • containerafhandeling;
  • invriezen;
  • douaneafhandeling;
  • palletvervoer.

Vervoeren per pallet over de weg is erg efficiënt. Dit geldt zowel voor droog goed als voor vriesgoed. Frigo kan grote, middelgrote en kleine pallethoeveelheden aan. Het samenstellen van bonte pallets, orderpicking voor bonte pallets, uitleveren op palletniveau, uitleveren op consumentenniveau: het is allemaal mogelijk. Veelal gaan de pallets naar distributiecentra en groothandels. Meestal gaat het om houten pallets, maar in sommige gevallen wil de opdrachtgever die tussentijds vervangen door plastic modellen. Voor de Frigo medewerkers is dit geen enkel probleem. De klant is en blijft Koning!

https://www.frigogroup.com/nl/