Kamvast
Image default
Vervoer en transport

Vind een goede locatie om een Doosan heftruck te kopen

Heeft u heftrucks nodig in uw bedrijf in Zuid-Holland of Zeeland? De vorkheftrucks van Doosan zijn een begrip in de wereld van het interne transport. Dit merk uit Zuid-Korea maakt al meer dan 50 jaar heftrucks. De Doosan heftrucks worden ontworpen volgens strikte standaarden op het gebied van kracht en duurzaamheid. Zij worden vervaardigd in Korea of Duitsland. Lijkt het u aantrekkelijk om een Doosan heftruck te kopen voor uw eigen bedrijf? In Middelharnis kunt u terecht bij Rogo Machines B.V., een dealer van Doosan. Naast interne transportmiddelen is deze zaak ook gespecialiseerd in bijvoorbeeld graafmachines.

Ontdek het beschikbare aanbod

Als u een Doosan heftruck gaat kopen bij het dealerschap in Middelharnis, dan moet u als eerste een keuze maken tussen de twee series die hier verkrijgbaar zijn: de GX-series en de Series 7 Pro. De heftrucks uit de GX-series zijn geschikt voor het vervoer van bijvoorbeeld hout. Deze vorkheftrucks zijn verkrijgbaar met een dieselmotor, maar als heftrucks die op LPG rijden beter passen binnen uw bedrijf kunt u ook kiezen voor een uitvoering met een LPG-motor. De nieuwere vorkheftrucks uit de Series 7 Pro hebben een dieselmotor die nieuw is ontworpen door Doosan. Deze motor voldoet aan de Tier 4-normen van ETA zonder dat er iets aan de brandstof hoeft te worden toegevoegd en zonder roetfilter. Dankzij deze motor zijn de Series 7 Pro heftrucks zeer stil en zuinig en vereisen ze weinig onderhoud.

Voor iedereen de ideale vorkheftruck vinden

Weet u niet precies welk model en uitvoering vorkheftruck het best past bij de logistieke vereisten van uw eigen bedrijf? Voor u ertoe overgaat een Doosan heftruck te kopen bij Rogo Machines B.V., kunt u altijd persoonlijk advies inwinnen bij de experts die daar werken. Bij deze speciaalzaak in Zuid-Holland kunt u ook terecht voor heftrucks van de merken Linde en Still.

https://www.rogo.nu/