Kamvast
Image default
Financieel

Hoe krijg je Bitcoins – een gids voor beginners

Hoe te krijgen Bitcoins is een van de meer gebruikelijke vragen op internet vandaag. Het is waar dat de virtuele valuta in het afgelopen jaar in waarde heeft geëxplodeerd, van minder dan $ 5,00 per munt aan het begin tot meer dan drieduizend dollar op het moment van dit schrijven, maar hoe werkt het? Het is niet nodig om de technische details te kennen, maar misschien bent u geïnteresseerd om te leren hoe u gemakkelijk en snel geld mee kunt verdienen.

 

Hoe te krijgen Bitcoins is eenvoudig. U hoeft geen specifieke computercode of technologie te kennen om ze te verdienen. Er zijn eigenlijk twee methoden die u kunt gebruiken om het geld te krijgen: hetzij door ze te verdienen door online games en websites te spelen of door deel te nemen aan Satoshidice, een website waar u een game (met de valuta) speelt om een belangrijke game (te koop) Er zijn veel websites die dergelijke spellen aanbieden, en ze zijn vrij om mee te doen. Het enige dat je moet doen is een (of meerdere) vinden die dergelijke spellen aanbieden, aanmelden en spelen.

 

De manier om deze bitcoins te verdienen is behoorlijk vergelijkbaar met het spelen van een videogame: je moet een bepaald aantal doelen raken (meestal 50) om het niveau verder te gaan. Terwijl je meer punten verdient, zal je score toenemen en ontvang je munten (een transactiekosten die transactiekosten worden genoemd, worden in rekening gebracht voor elk blok munten). Afhankelijk van het aantal games die u in een maand speelt, kan de hoeveelheid munten die u verdient dramatisch variëren. Als u een aanzienlijk aantal contant geld wilt verdienen, wilt u misschien Satoshidice spelen en een grote verscheidenheid aan games spelen. Maar als je gewoon een voorproefje van de actie wilt krijgen en niet wilt riskeren om te veel geld te verliezen, dan zijn er andere methoden om bitcoins te krijgen.

 

Een manier om bitcoins te verdienen is om een bankpas of een online betalingssysteem zoals PayPal te gebruiken. Dit is waarschijnlijk de gemakkelijkste manier voor veel mensen om hun handen op een relatief stabiele bron van fondsen te krijgen. Het belangrijkste nadeel van het gebruik van een creditcard is het risico van fraude; Maar zelfs als je niet slachtoffer wordt van een hacker, kun je nog steeds worden opgelicht door handelaren die je creditcardgegevens zonder toestemming nemen. Bovendien geeft het gebruik van een debetkaart of een online betalingssysteem u niet de mogelijkheid om het geld vast te houden dat u niet meteen nodig hebt.

 

Een andere populaire methode voor het halen van bitcoins is door de diensten van sites zoals Kibitz. Met Airbitz kunnen zijn gebruikers (en verkoop) Bitcoins gebruiken met behulp van een bankpas of een account op een grote online betalingsprovider zoals Paypal. Dit elimineert het gedoe om je eigen geld bij te houden omdat Airbitz er is om je daarmee te helpen. Er zijn echter nog steeds veel mensen die liever met fysieke contant geld werken en Merchant-directories hebben het gemakkelijk gemaakt voor die mensen om met ze te winkelen.

 

Er zijn ook veel online portemonnee-services beschikbaar. Deze omvatten enkele van de meer populaire diensten zoals Bitbar, Eharmony, Menes Wallet, Master Wallet en Yodlee. Met deze portemonnee-services kunt u uw eigen geld behouden en zelfs online betalen voor goederen met de dollars en andere valuta die u in uw portemonnee hebt. In tegenstelling tot eerdere versies van deze services, gebruikt de nieuwe versie de hoogste verdiensten van Paypal en de creditcards van het hoogste niveau om bitcoins te kopen in plaats van de traditionele methoden van creditcardtransacties. Dit maakt het gemakkelijk om bitcoins voor bijna iedereen te krijgen;

Krijg meer informatie hier BitcoinMeester