Kamvast
Image default
Bedrijven

Houd je haar gezond

Haaruitval het is de schrik van iedere vrouw. Langzaam maar zeker je haar verliezen is iets wat je niet wilt meemaken.Toch zal het overgrote deel van vrouwen dit vroeger of later mee maken en dus ook heel veel haar verliezen. je wilt ervoor zorgen dat schade beperkt blijft en je snel kan ingrijpen voordat het te laat is. In deze blog gaan we je daarom enkele tips geven over hoe jij ervoor kan zorgen dat je kan blijven genieten van je haar.

Gezond eten en veel bewegen

Voldoende vitamines en mineralen zijn cruciaal voor het bevorderen en behouden van je haargroei. Dit betekent genoeg groente , fruit  maar ook ander eten dat vol zit met vitamines. Betekent dit dat je nooit meer ongezond mag eten? Zeker niet, vettig eten of fastfood is geen probleem zoland je dit maar niet elke dag doet. Veel bewegen is ook zeer belangrijk voor je , want dit zorgt voor een vermindering van stress en je kunt het zo kwijtraken. Vermindering van hoeveelheid stress zorgt ervoor dat jij langer van je haar kan genieten en minder zorgen hoeft maken over het kwijtraken van je haar.

 

Supplementen voor bevordering

Gezonder haar kan men vooral bereiken door gezond te eten en voldoende te bewegen. Dit is echter niet altijd voldoende en soms is het nodig om een extra steuntje in de rug erbij te hebben. Een oplossing kan dan zijn om supplementen te slikken die je haargroei bevorderen. Locerin is een van de supplementen die haargroei bevordert en zorgt voor een boost in je natuurlijke haargroei.

https://snelweerslank.nl/locerin/