Kamvast
Image default
Onderwijs

Laat Jolanda jou overtuigen

Een ieder die eraan twijfelt of het volgen van een opleiding een goed idee is, zou eigenlijk de motivatie voor een opleiding van ex-cursist Jolanda moeten lezen. De positiviteit en uiteindelijk het vinden van een fijne baan is voor iedereen een extra motivatie om zelf ook een opleiding te gaan volgen. Jolanda was al jaren met een klein contract werkzaam als receptioniste. Op een bepaald punt in haar leven was ze eraan toe meer uren te gaan werken, maar helaas was dat bij haar werkgever niet mogelijk. Jolanda wilde dus verder zoeken. Om haar kansen te vergroten heeft ze er toen voor gekozen om een opleiding bij Fabius Opleidingen te gaan volgen. En met succes: ze heeft nu een mooi diploma én een fijne baan.

Prettig onderwijs

Jolanda heeft gekozen voor de opleiding Administratief Medewerker. Haar motivatie was het vergroten van haar kennis en vaardigheden en daarmee een sterkere positie op de arbeidsmarkt. Jolanda heeft het onderwijs van Fabius als zeer prettig ervaren. Ze kreeg duidelijke lesstof in begrijpelijke taal aangereikt. Haar begeleider heeft ze als zeer kundig ervaren. Op al haar vragen werd duidelijk antwoord gegeven. Bovendien stopte de begeleiding niet bij de lesstof, ook werd ze gesteund in het zoeken naar een nieuwe baan. Fabius biedt opleidingen die aansluiten bij de verwachtingen van werkgevers en het was voor Jolanda dan ook zeer prettig om te merken dat ze aan alle eisen van haar huidige functie voldeed.

Het advies van Jolanda

Jolanda is zelf erg blij dat ze de opleiding bij Fabius heeft gevolgd. Ze kan het iedereen aanraden die speelt met de gedachte om een opleiding te gaan volgen. Jolanda vindt het belangrijk om iets te leren en bij Fabius heeft ze daar alle kans voor gekregen. Niet alleen heeft ze zichzelf ontwikkeld wat betreft kennis en vaardigheden maar ook is ze gegroeid in haar zelfvertrouwen. Dat heeft haar zeker geholpen bij haar sollicitaties en dagelijks heeft ze er in haar werk profijt van.