Kamvast
Bedrijven

Spuitwerken door een ervaren spuitbedrijf

Spuitwerken door een ervaren spuitbedrijf

Een bedrijf gezocht dat u van dienst kan zijn door middel van spuitwerken? Maak kennis met Bart Dijkhof! Wij beschikken over onze eigen meubel en industriële spuiterij. Spuitwerken is wat anders dan schilderwerken en vereist de juiste materialen en kennis. Spuitwerk zorgt voor een egale, strakke en krasvaste laag. Bart Dijkhof beschikt over de ervaring en de middelen om uw interieur, keuken of deuren op succesvolle wijze een geheel nieuwe uitstraling te geven.

Professionele spuitwerken

Bij Bart Dijkhof bent u aan het juiste adres voor professionele spuitwerken. Wij verzorgen voor een professionele aanpak bij het bespuiten van uw interieur, keuken of deuren. Als u ons inschakelt bent u dus verzekerd van spuitwerken van hoge kwaliteit. Als u voor ons kiest heeft u de keuze om uw spullen zelf bij onze spuiterij op te komen halen, of deze door ons te laten brengen.

Wat voor spuitwerken kunnen wij verzorgen?

Spuitwerk kan voor een hele andere uitstraling van uw interieur of keuken zorgen. Wij kunnen allerlei meubelstukken, keukens, deuren en andere producten voor u spuiten. Het kan bijvoorbeeld gaan om gronden van kozijnen voor aannemers, meubelstukken voor een ander aanzicht van uw interieur, of deuren. Wij kunnen verschillende soorten hout spuiten in iedere door u gewenste kleur. Deze kunt u ook zelf maken.

Neem gerust eens contact met ons op!

Voor vragen, opmerkingen of het aanvragen van een prijsopgave op maat kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij zjin telefonisch bereikbaar via 0313-651222 en zijn u graag van dienst.

http://www.bartdijkhof.nl/spuitwerk