Kamvast
Image default
Bedrijven

Telescoophoogwerker voor moeilijk bereikbare klussen

Een telescoophoogwerker wordt vooral vaak gebruikt voor klussen die moeten worden uitgevoerd op plaatsen die lastig bereikbaar zijn. Vooral voor buitenwerkzaamheden, verhuren wij deze hoogwerker bij jekuntmijhuren.nl vaak. Denk hierbij bijvoorbeeld aan bouwbedrijven, gemeenten en schilders die op grote hoogten onderhoudswerkzaamheden moeten uitvoeren. 

Telescoophoogwerker huren

Op jekuntmijhuren.nl kunt u gemakkelijk een telescoophoogwerker huren. Wij hebben verschillende varianten die voor uiteenlopende doelen in te schakelen zijn. Onze zelfrijdende hoogwerkers hebben een maximale werkhoogte van 28 meter en worden aangedreven door een dieselmotor. Deze variant is vooral ideaal bij het uitvoeren van buitenwerkzaamheden, zoals het snoeien van bomen of het reinigen en wassen van de gevels van kantoorpanden. Alle telescoophoogwerkers hebben vierwielaandrijving en zijn vooral geschikt voor het werken op harde ondergronden. Moet u op een zachte ondergrond staan, dan raden wij eerder een van onze spinhoogwerkers met rupsbanden aan. 

Veilig werken

Jekuntmijhuren.nl vindt veilig werken belangrijk. Wij zorgen daarom voor betrouwbaar materiaal dat geregeld wordt onderhouden en gecontroleerd. Daarnaast bieden wij diverse accessoires aan die u ook kunt huren om u nog veiliger te laten werken. Bij het werken op grote hoogte is het bijvoorbeeld verstandig om een veiligheidsharnas te dragen. Deze verhuren wij dan ook graag bij de hoogwerkers. Naast een veiligheidsharnas verhuren wij nog veel meer accessoires, zoals bijvoorbeeld een aluminium gereedschapsbak. Op onze website vindt u het gehele aanbod hoogwerkers en accessoires. Kijk gerust eens rond. 

Huren

Op jekuntmijhuren.nl kunt u niet alleen terecht voor de huur van diverse soorten hoogwerkers, maar ook voor aanhangers, verhuisliften en auto/opleggers. Hoewel wij zijn gevestigd in Veenendaal, zijn wij niet alleen in die regio actief. Door heel Nederland kunt u ons materieel tegenkomen. Zo kun je bijvoorbeeld ook een hoogwerker huren in Utrecht. Jekuntmijhuren.nl is een initiatief van Cluistra Aanhangwagens en BOVAG erkend. Wij zorgen altijd voor het juiste materiaal, dat wij perfect onderhouden in onze eigen werkplaats. Staat de machine die u nodig heeft niet op onze website? Neem dan contact met ons op, wie weet kunnen wij wel iets regelen! Wij bieden flexibele huurperioden, voor zowel langere als kortere tijd en dat allemaal tegen een scherpe prijs. Kijk voor meer informatie op onze website of neem direct contact met ons op.