Kamvast
Image default
Groothandel

Vier redenen om te kiezen voor lichtere zakken onthardingszout

In uw waterontharder heeft u onthardingszout nodig om de harstkorrels, die verzadigd zijn met de harde ionen calcium en magnesium, te reinigen, zodat deze hun capaciteit terugwinnen. Bij veel doe-het-zelf-zaken, bouwmarkten en agrarische groothandels vindt u echter slechts zakken van 25 kilogram terug in het assortiment. Bij H. van Namen B.V. krijgt u daarentegen ook zakken van 10 kilogram. Waarom is dit nu voordeliger? Dit artikel toont het aan.

Ergonomisch werken is beter

Sjouwen met zakken van 25 kilogram is niet voor iedereen weggelegd. Consumenten leven liever gemakkelijker. Vandaar dat zakken van 10 kilogram een uitkomst bieden. Het lichtere aantal kilo’s spaart uw rug en maakt het aanvullen van u waterontharder een stuk gemakkelijker. Tevens houden deze zakken automatisch rekening met de huidige waterontharders die vaker compacter gemaakt zijn en dus een kleiner zoutreservoir hebben.

Handvat erbij voor het gemak

Grote zoutzakken hebben meestal geen handvat, dus zult u de zak al in uw armen moeten meezeulen. De zakken van 10 kilogram hebben veelal wel een handig handvat. Hierdoor wordt uw draagcomfort ook nog eens vergroot. U heeft meteen grip op de zak en hierdoor heeft u er meteen controle over. Praktisch veel beter.

Niet ten koste van kwaliteit

Ondanks dat u minder gewicht hoeft mee te sjouwen, gaat dit niet ten koste van de kwaliteit van het zout. De kwaliteit van het onthardingszout wordt bepaald door het type zout dat er gebruikt wordt en het merk onthardingszout. Beide bepalen namelijk de puurheid van het onthardingszout en of er additieven toegevoegd zijn.

De vorm van de 10 kilogram zakken

De onthardingszout in zakken van 10 kilogram bestaan bij H. van Namen B.V. meestal uit zoutkristallen en zoutkorrels. Waterontharders heeft u ook in verschillende vormen en maten, maar zowel zoutkristallen als zoutkorrels zijn geschikt voor elk type waterontharder. Zo bent u altijd verzekerd van de juiste oplossing voor uw wateronthardingssysteem.

https://www.vannamen.nl/