Kamvast
Image default
Zakelijke dienstverlening

Welk bedrijf biedt een goede oplossing voor uw bedrijfskritische applicaties?

Wellicht hoort u af en toe in de media van gevallen van gijzeling van data van een bedrijf. Kleine maar ook grote bedrijven worden er het slachtoffer van. Als het uw onderneming overkomt heeft u een groot probleem, want u kunt direct niet meer bij uw gegevens en moet zich afvragen wat daar ondertussen mee gebeurt. Het is dus belangrijk om tijdig na te denken over een oplossing voor uw bedrijfskritische applicaties. Voordat criminelen kunnen toeslaan is het zaak om deze informatie goed te beschermen en bovendien veilig te stellen door een deugdelijke back-up die liefst dagelijks wordt vernieuwd. Zo weet u zeker dat er geen gevoelige informatie verloren gaat.

Wie probeert er op uw systeem in te breken?

Het is ondoenlijk om zelf in de gaten te houden wanneer er een inbraakpoging op uw computersystemen wordt gedaan. Een ervaren databeheerbedrijf kan dat echter wel. Als u kiest voor een goede oplossing voor uw bedrijfskritische applicaties dan kunt u terugvallen op hun kennis en ervaring. De systemen detecteren bijvoorbeeld wanneer er wordt ingelogd en wanneer er pogingen worden gedaan om in te loggen, maar waarbij meerdere keren een onjuiste inlogcode wordt gebruikt. Dit kan namelijk wijzen op een inbraakpoging door criminelen. U wordt hiervan dan direct op de hoogte gesteld.

Wilt u meer weten over goede beveiliging van uw data?

Als u meer wilt weten over een goede oplossing voor uw bedrijfskritische applicaties dan kunt u hiervoor contact opnemen met FT Systems. Zij bieden op maat oplossingen voor het veilig in de cloud opslaan van uw data. Bij een storing kunt u dan altijd terugvallen op een recente back-up. Op deze manier gaan uw gegevens niet verloren en zijn ze ook na een storing of cyberaanval nog beschikbaar. U kunt meer lezen over de dienstverlening van het bedrijf op hun website. Hier vindt u ook de contactgegevens voor het aanvragen van een vrijblijvende offerte.