Kamvast
Image default
Gezondheid

Een acupunctuur mat aanschaffen

Diverse lichamelijke klachten kunnen verholpen worden met een acupunctuur mat. Misschien vraag jij je nu af wat dit precies is. Een ander woord hiervoor is ook wel een spijkermat. Veel mensen zien nu in verbeelding iemand op een houten plank liggen met spijkers van een paar centimeter lang. Echter is dit zeker niet het juiste voorbeeld. 

Bij Brellavio hebben zij een zeer groot assortiment aan deze matten, maar zien er allesbehalve schrikwekkend uit. Hier zijn deze matten zelfs in verschillende kleuren te bestellen. Van een mooie roze kleur, tot pastel Turquoise en veel meer. Bovendien zijn hier ook bijpassende spijker kussens bij te bestellen. Om het geheel goed op te kunnen bergen is er ook nog een opbergtas voor deze spijkermatten bij te bestellen. 

Goede ontspannende werking

Misschien wil je het niet meteen geloven, maar een acupunctuur mat kan een ontspannende werking hebben. De uiteinden van deze mat prikken als het ware in de zenuwuiteinden van de huid. Hierdoor wordt de doorbloeding beter gestimuleerd en komen de stofjes Endorfine en Oxytocine vrij. Ook wel de gelukshormonen genoemd. 

De verschillende matten zijn bij Brellavio los, maar ook in combinatie met een kussen te bestellen. Een bestelling wordt al binnen 1 of 2 werkdagen geleverd. Twijfel je nog of een acupunctuur mat wel iets voor jou kan betekenen. Neem dan eerst contact op met dit bedrijf alvorens er definitief een bestelling geplaatst gaat worden. De klantenservice is 7 dagen per week te bereiken voor alle vragen. De openingstijden zijn iedere dag van 09.00-18.00 uur.