Kamvast
Image default
Gezondheid

Het maken van sap

Een sapkuur is net zo gezonder dan hele groenten en fruit. Juicen is het proces waarbij sap wordt gewonnen uit vers fruit en groenten. De meeste vitamines en mineralen en plantaardige stoffen die in de vrucht worden gevonden, worden in het sap aangetroffen. Sommige mensen zeggen dat sap maken beter is dan het eten van hele groenten en fruit. Het is omdat het je lichaam in staat stelt om voedingsstoffen effectiever op te nemen en je spijsverteringssysteem ontlast van de last van de vertering van vezels. Er wordt gezegd dat sap het risico op kanker verlaagt en je immuunsysteem verbetert. Er wordt ook gezegd dat het gifstoffen uit je lichaam verwijdert en gewichtsverlies bevordert.

Voordelen van sap reiniging

De voordelen van sap zuiveringen zijn redelijk vanzelfsprekend. Je eet veel fruit en groenten waarvan iedereen weet dat het de helft van ons bord zou moeten uitmaken. Studies hebben aangetoond dat het drinken van fruit- en groentesappen de niveaus van belangrijke vitamines en antioxidanten kan verhogen. Zoals foliumzuur en vitamine C en bètacaroteen. Een sapzuivering kan voordelen opleveren voor mensen die moeite hebben om voldoende fruit en groenten te consumeren.

Hoe sap te reinigen?

Sap reinigingen of beperkte vloeibare diëten mogen alleen worden gevolgd onder toezicht van een arts. Voorstanders van sap reinigingen kunnen verschillende programma’s voorstellen. Gedurende meerdere dagen stelt de eerste voor om alleen sappen en vloeistoffen te consumeren. De sappen kunnen ook worden gebruikt in combinatie met voedingssupplementen. Combineer sappen met methodes voor het reinigen van de dikke darm, zoals klysma’s of irritatie van de dikke darm.