Kamvast
Image default
Beauty en verzorging

De juiste winkel displays voor uw zaak

De juiste winkel displays voor uw zaak

Om je bedrijf te laten opvallen op een positieve manier zijn de juiste winkel displays erg belangrijk. Veel van deze producten zijn geproduceerd vanuit karton. Karton is namelijk een stevig, licht en recyclebaar materiaal. Je kunt het dus gemakkelijk neerzetten, opnieuw weghalen en weggooien. Exact wat je zoekt voor een tijdelijke actie!

Diverse winkel displays

Er zijn diverse manieren van winkel displays te verkrijgen. Deze displays noemen we ook wel POS-displays. Dit noemen we ook wel point of sales. Displays kunnen helpen om meer te verkopen of meer aandacht te trekken. Ze zijn ook nog eens volledig aan te passen in huisstijl. Je ziet ze terug in supermarkten, bij restaurants, in winkels of in etalages. Alles om de aandacht van de klant te trekken.

De verschillende opties voor winkel displays:

–          Cubes, kartonnen kubussen. Een mooie manier op een unieke maar toch informatieve manier je klanten te trekken.

–          Counter displays, dit zijn meestal borden in de grootte van een A4. Ze staan meestal op een counter of toonbank. Zoals de naam wellicht al deed vermoeden.

–          Shelf displays, dit zijn de wat meer aanwezige displays die beschikken over planken. Een goede manier om producten op de presenteren in een winkel of op een beurs. Op deze manier krijgen ze net wat meer aandacht dan in het normele schap.

https://endlessbranding.com/winkel-display/