Kamvast
Image default
Beauty en verzorging

Een pedicure opleiding verrijkt je specialismen

Een nieuwe pedicure opleiding is zeer aan te raden wanneer je een salon hebt waar je de verzorging van voeten en nagels aanbiedt. Maar ook wanneer je een salon hebt waar je meerdere beauty behandelingen aanbiedt is het aan te raden om je specialismen uit te breiden met bijvoorbeeld het aanbieden van de verzorging van voeten en daarbij is een pedicure opleiding erg handig. In een periode van 10 maanden word je gekeerd hoe je de pedicure behandelingen kunt uitvoeren en leer je alle kneepjes van dit vak. Het lijkt lang, maar de tijd vliegt voorbij wanneer je eenmaal bezig bent met de pedicure opleiding. En daarbij komt kijken dat het een vak is dat erg veel zorgvuldigheid vraagt, dat eer je niet zomaar in een dag. 

Wat leer je allemaal tijdens de opleiding?

De pedicure opleiding leert je om nagels te knippen van een ander, wat heel anders dan je eigen nagels knippen. Daarnaast leer je bij de pedicure opleiding eelt snijden, het behandelen van kloven in voeten, het verwijderen van eeltpitten of likdoorns en het behandelen van nagels die zijn ingegroeid. Ook word je naast al deze technieken geleerd hoe je het beste een eigen bedrijf kunt opstarten, want dat is vaak wat hierbij komt kijken. Het opstarten van een salon is niet altijd even makkelijk, maar tijdens de pedicure opleiding zal je leren waar je allemaal rekening mee moet houden. 

Conditie van de voeten goed bijhouden

Het volgen van de pedicure opleiding zorgt ervoor dat jij een certificaat betaald en hiermee je een pedicure mag noemen. Om de voeten van andere in een goede conditie te houden is veel vakmanschap nodig en dat is precies wat jij na de pedicure opleiding aan de klanten te bieden hebt. Laat je opleiden tot een volwaardig pedicure met de pedicure opleiding.