Kamvast
Image default
Financieel

Hoe een portefeuille te kopen voor het kopen van bitcoins

U kunt Bitcoins en andere virtuele valuta’s aanschaffen uit verschillende online bronnen, waaronder uitwisselingen en internetrichters. Maar zelfs met deze handige optie zijn er enkele nadelen om te overwegen. Het kopen van bitcoins of andere virtuele activa kan een interessante manier zijn om een spannende nieuwe investering te onderzoeken, zonder de gebruikelijke zorgen geassocieerd met traditionele investeringen. Iedereen die het kopen of verkopen van een digitaal actief overweegt echter op de hoogte te zijn van de mogelijke valkuilen.

 

Een van de meest voorkomende nadelen die moeten worden aangetroffen is een gebrek aan keuze wanneer u bitcoins wilt kopen of verkopen. Het maakt niet uit welke online resource u gebruikt om toegang te krijgen tot uw portemonnee, u moet kiezen uit een lijst met goedgekeurde openbare en particuliere uitwisselingen. Naast het voor de hand liggende gebrek aan keuze, kan het kiezen van een uitwisseling die niet hoog is gewaardeerd door experts resulteert in aanzienlijke verliezen. Als u bijvoorbeeld kiest voor een uitwisseling die niet hoog is gewaardeerd door onafhankelijke organisaties, zoals het betere zakelijke bureau, kunt u uzelf blootstellen aan potentiële verliezen. Wanneer u een goed beoordeelde uitwisseling kiest, heeft u tenminste vertrouwen in de beveiliging van uw transacties.

 

Een ander nadeel om te overwegen wanneer u Bitcoins wilt kopen, is het risico op het omgaan met een potentieel dubieuze website. Omdat er elke dag zoveel nieuwe websites worden gelanceerd, kunt u een aantal websites tegenkomen die alleen oplichting zijn. Terwijl je misschien denkt dat het gebruik van een oude website prima is, moet je het onthouden dat alleen maar omdat je een goede website kunt vinden, niet betekent dat het een goede site is. Als u besluit Bitcoins te kopen en toegang te krijgen tot uw portemonnee via een uitwisselings- of online bankrekening, kunt u problemen oplopen die vergelijkbaar zijn met degenen die u ervaart bij het omgaan met een traditionele bank. Hackers kunnen uw persoonlijke en financiële informatie stelen en u advertenties op uw scherm sturen.

 

Omdat zoveel mensen kiezen om Bitcoins voor contant geld te kopen, moet je beslissen welke uitwisseling de beste voor je is. Er zijn twee algemene soorten uitwisselingen: gecentraliseerd en gedecentraliseerd. Met een gecentraliseerde uitwisseling kunt u munten kopen en verkopen via een fysieke locatie. Gedecentraliseerde uitwisselingen werken veel anders, omdat ze gebruikers over de hele wereld kunnen verbinden om via internet verbinding te maken met het kopen en verkopen van hun bitcoins.

 

Gecentraliseerde uitwisselingen verschillen van gecentraliseerde uitwisselingen doordat ze niet worden gecontroleerd door een enkel bedrijf. Dit betekent dat geen enkel bedrijf of bank controleert hoe u uw bitcoins ruilt. Het meest populaire gedecentraliseerde type uitwisseling wordt de KYC-betalingsoptie genoemd, waarmee u uw sleutel kunt uitwisselen met een ander virtueel actief zoals een USD-valuta of een EUR-valuta.

 

Met een gedecentraliseerde uitwisseling bent u vrij om te gebruiken welke portemonnee u verkiest. U hoeft geen bankrekening te gebruiken om bitcoins te kopen. Als u dat wenst, kunt u uw fondsen op elk gewenst moment intrekken, zelfs tijdens offline uren. Dit is wat de Sky Betaalmethode zo aantrekkelijk maakt. Omdat u op elk gewenst moment kunt terugtrekken, bent u niet beperkt tot het gebruik van een specifieke bank. En als u een portefeuilletervice van derden gebruikt, zoals de officiële WordPress-portemonnee, kunt u ook e-mails ontvangen en verzenden, waardoor het gemakkelijk is om uw financiën te beheren.

Krijg meer informatie hier https://www.bitcoinmeester.nl